/Miljöfordonsdagen 2018
Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Miljöfordonsdagen 2018

Välkommen till en spännande dag om fossilfria transporter och drivmedel med fokus på inspiration och goda exempel.

miljofordonsdagenTid: Torsdagen 3 maj kl. 09.00-17.00
Plats: Kommunfullmäktigesalen, Stadshuset, Kungsbacka

I programmet varvas inspirerande exempel med aktuella frågor och diskussion med syfte att tillsammans möjliggöra en snabbare omställning till fossilfria transporter och drivmedel. Vi får bland annat höra Kungsbacka kommun GreenCharge, Etikhus, GREAT, EMC, Kommunimera, vinnarna i Miljöfordonsdiagnos 2018, Gasum, Vätgas Sverige, Göteborgs Lastbilscentral med flera berätta om sina framgångsfaktorer.  Heta frågor tas upp som ”Elbilsbatterier – hur bra är de för miljön?” och ”Vad betyder batteriteknologin för framtidens samhällsbyggnad” sett genom ögonen på en av Europas främsta miljöfordonsjournalister.

Program

Moderator för dagen är Ylva Källman som är kommunikationsexpert och driver Kommunimera. Hon kommer även ge oss goda råd hur kommunikationen kan bli ett starkare verktyg i omställningsarbetet till fossilfria fordon och transporter.

Det kommer att finnas en mindre utställning där leverantörer och medverkande aktörer finns på plats med information och fina erbjudande till alla deltagare. Besök utställningen under dagen och ta del av senaste nytt om fossilfria fordon, drivmedel/energi mm.

Arrangörer: Kungsbacka kommun, Miljöfordon Sverige, GreenCharge, Region Halland, Länsstyrelsen Hallands län, GREAT och EMC.

Anmälan: Anmäl dig här senast 27 april.