//Utbyte av erfarenheter på höstens nätverksträff

Utbyte av erfarenheter på höstens nätverksträff

Tack alla medlemmar för er medverkan på höstens digitala nätverksträff! Tack även till medarrangör NILSSON ENERGY CONSULTING. På träffen analyserade verksamhetsledare Bjorn Aronsson EU:s vätgasstrategi och pekade på de guldkorn den innebär för Sverige. Vår omvärldsanalytiker Erik Wiberg bjöd på en uppdatering av vätgasområdet sett ur ett globalt perspektiv. Träffen avslutades med att medlemmarna fick presentera sig och ge en uppdatering av aktuella vätgasprojekt.

Vätgas Sverige är en stark organisation med aktiva medlemmar som driver vätgasområdet framåt. Är du intresserad av att vara med i vårt nätverk? Ansök om medlemskap här: https://lnkd.in/gztGJ4d

2020-11-17T14:55:07+00:002020-11-17|Vätgas Sverige|