/, Energisystem/Nilsson Energy kammade hem förstapriset för bästa varumärke

Nilsson Energy kammade hem förstapriset för bästa varumärke

Varje år delas Charge Awards ut till de starkaste varumärkena i energibranschen. Syftet med Charge Awards är att öka uppmärksamheten och betona vikten av varumärkesbyggande i den snabbt växande energibranschen. Bakom utnämningarna står en panel bestående av internationella experter inom energi, marknadsföring och kommunikation.

I år kammade vår medlem Nilsson Energy, hem första priset i kategorin bästa varumärke inom vätgasbranschen. Som en Davids kamp mot Goliat, beskriver juryn Nilsson Energy, när de jämför pionjären med jättarna i energibranschen. Panelen bakom Charge Awards uppskattar hur Nilsson Energy skapar publicitet och erkännande inom industrin.

En del av motiveringen till förstapriset är att Nilsson Energy, med varumärket RE 8760, erbjuder en unik affärsmodell och positionering på marknaden tack vare ett tekniskt försprång som är svårt att slå. Juryn menar att företaget spelar i en liga för sig, vad gäller applicering av vätgasteknik och energilagring för förnybar energi. Det ärliga och personliga tilltalet samt den starka, personliga företagsberättelsen är delar i ett gediget varumärkesbyggande som bidrog till att Nilsson Energy knep förstaplatsen.

Ett stort grattis Nilsson Energy!

Läs mer om Charge Awards här

2020-09-29T18:56:20+00:002020-09-29|Affärsmodeller, Energisystem|