/, Elektrifiering/myFC bjuder in till visning av hybridkoncept

myFC bjuder in till visning av hybridkoncept

Den 17 juni bjuder myFC in allmänheten till en demonstration av sitt fordonskoncept för bränsleceller och batteri. På programmet finns en teknikdemonstration, en testkörning och ett panelsamtal.

– Att färdigställa det här projektet i enlighet med vårt löfte till marknaden i mitten av en pandemi har varit en utmaning. Jag är tacksam till alla som har bidragit, säger Michael Glantz, vd för myFC.

– Jag hade sett fram emot att få visa upp detta viktiga proof of concept vid ett fysiskt event, men givet Covid-utbrottet är ett digitalt event det enda ansvarsfulla. Vi kommer att göra allt i vår makt för att i detalj visa upp tekniken för alla som deltar online, och jag är mycket glad att välkomna branschprofiler från både vätgas- och fordonsindustrin för en diskussion om hur den marknad vi adresserar utvecklas, säger Michael Glantz.

Programmet sänds från myFC:s webbsida med start klockan 15.00. På programmet står:

  • Under motorhuven: en teknikdemonstration
    En genomgång av tekniken bakom myFC:s hybridkoncept. Hör ingenjörerna förklara konceptet och diskutera möjligheterna för bränslecellsteknik i olika applikationer, inklusive bilar.
  • På vägen: en testkörning
    Bränsleceller och batterier kommer till liv i en testkörning av myFC:s hybridkoncept.
  • Omvärldsbilden: en paneldiskussion
    Björn Aronsson, verksamhetsledare Vätgas Sverige, Michael Glantz, vd myFC och Roger Johansson, vd Jotech diskuterar trender och ger en framtidsspaning.

Här kan du läsa mer om eventet.

2020-05-25T09:56:23+00:002020-05-25|Bränslecellsfordon, Elektrifiering|