//Lösningar från Mariestad lyfts under Earth Day Week

Lösningar från Mariestad lyfts under Earth Day Week

Mariestads kommuns arbete inom ElectriVillage med bland annat världens första solcellsdrivna vätgastankstation fortsätter att väcka uppmärksamhet globalt. Tillsammans med bland annat Världsbanken, FN och Twitter står kommunen som talare på Earth Day Week som hålls den 20-25 april.

Evenemanget som i år firar 50 år arrangeras av nätverket We Don’t Have Time. Under sex dagar träffas cirka 100 av världens viktigaste experter online för att dela med sig av kreativa lösningar och erfarenheter som behövs för att bygga en bättre framtid och undvika den största av kriser som mänskligheten står inför.

Ämnen som berörs är bland annat cirkulär ekonomi, framtidens matförsörjning och konsumtion. Uppskattningsvis kommer deltagare från 100 länder att lyssna och interagera på konferensen direkt från sina hem ellerarbetsplatser.

Hela programmet sänds kostnadsfritt online. Klicka här för att delta.

2020-04-16T19:56:40+00:002020-04-16|Elektrifiering|