/, Koldioxidutsläpp/Eva Vitell blir ny vd för Hybrit

Eva Vitell blir ny vd för Hybrit

Hybrit-initiativet startades 2016 och har potential att minska Sveriges totala koldioxidutsläpp med tio procent. Genom att använda fossilfri el och vätgas istället för koks och kol under ståltillverkningen kommer utsläppet att bli vatten istället för koldioxid.

Eva Vitell tillträder som ny vd för Hybrit Development den 1 februari 2020. Hon kommer närmast från Vattenfall Eldistribution där hon idag ansvarar för Kund och Marknad.

– Jag är väldigt glad och förväntansfull. Att få vara med och revolutionera stålindustrin och bidra till omställningen till fossilfrihet tillsammans med skickliga och motiverade medarbetare, är på alla sätt ett fantastiskt uppdrag, säger Eva Vitell.

Bild: © 2019 Hybrit Development

2019-12-09T13:04:42+00:002019-12-09|Industri, Koldioxidutsläpp|