//Världsomseglaren Energy Observer i Stockholm

Världsomseglaren Energy Observer i Stockholm

Som första båt någonsin färdas Energy Observer jorden runt driven av vätgas. Vätgasen producerar båten under färd av havsvatten. Energy Observer är nu ute på en 6-årig odyssé för att världen över visa upp den helt emissionsfria teknik som drastiskt kan reducera världens skadliga utsläpp. Nu har turen kommit till Stockholm.

Fram till den 2 juni ligger Energy Observer vid Logårdstrappan, Skeppsbron 2, Stockholm. Med sig har båten en utställning med bland annat VR och filmat material från båtens expedition. Utställningen är öppen för allmänheten mellan 10:00-18:00 med fri entré. (Båten ligger synlig men är inte öppen för allmänheten) .

Här kan du läsa mer om projektet.

 

Foto: Antoine Drancey

Foto: Jeremy Bidon

2019-05-27T09:13:21+00:002019-05-24|Maritimt|