/, Fossilfri, Tankstationer/Vätgaspionjärer delar sina bästa tips

Vätgaspionjärer delar sina bästa tips

Sandviken och Mariestad är två av de kommuner där man idag kan tanka vätgas. Under Almedalsveckan delar de med sig av sina bästa tips på hur kreativa energisystem kan bli en katalysator för lokal utveckling.

– Vi vill inspirera fler kommuner och regioner och visa hur en mindre eller medelstor kommun kan arbeta med innovativa koncept kring förnybar energi med solenergi och vätgas, samtidigt som vi skapar förutsättningar för lokal utveckling. Vi berättar varför vi valt den här vägen och hur man som kommun kan tänka och agera för att efterleva klimatmål som Agenda 2030 och Parisavtalet, säger Ulrika Söderström, projektledare Mariestads kommun.

Här kan du läsa mer om seminariet som är en del av Arena för vätgas och bränsleceller.

2018-06-29T12:05:11+00:002018-06-29|Affärsmodeller, Fossilfri, Tankstationer|