/, Blue Move, Distribution, Energilagring, Produktion/Blue Moves resultat presenteras under Nordic Clean Energy Week

Blue Moves resultat presenteras under Nordic Clean Energy Week

I maj 2018 står Sverige tillsammans med EU värd för stora ministermöten inom energiområdet. I samband med mötena arrangeras Nordic Clean Energy Week i Öresundsregionen då politiker, forskare och näringsliv samlas för att belysa och diskutera framtidens energilösningar. En av programpunkterna är slutkonferensen för projektet the Blue Move for a Green Economy.

Under Blue Moves slutkonferens står hållbara affärsmodeller, användning av vätgasfordon, och produktion, distribution och lagring av vätgas på agendan. Deltagare bjuds in att ta del av de senaste rönen för goda affärer inom emissionsfria transporter, mingla med ledande representanter från branschen och utvidga ditt nätverk.

Bland talarna finns bland andra Kerr-Ann Adamson, VD 4th Energy Wave, Björn Aronsson, verksamhetsledare Vätgas Sverige och Bart Biebuyck, Executive Director FCH2 JU .

Här kan du hitta mer information om konferensen samt anmäla ditt deltagande.