//Svenskt bränslecellsamarbete med Michelin

Svenskt bränslecellsamarbete med Michelin

Den franska däckjätten Michelin bygger ut sin satsning på tillverkning av bränslecellssystem till lastbilar, bussar och bilar. Till svenska Impact Coatings har lagts en order på Ceramic MAXPHASE-beläggning som kommer utföras i Impact Coatings lokaler i Linköping.

bilcell– Samarbetet med Michelin är mycket positivt och ett viktigt tecken på att den europeiska bränslecellsmarknaden tar fart, säger Henrik Ljungcrantz, vd för Impact Coatings.

Impact Coatings har tidigare levererat beläggningar för Michelins bränslecellsutveckling. Nu förväntas efterfrågan från Michelin och leveransvolymerna öka successivt under 2018 och 2019 då produktion av bränsleceller ökar.

2018-12-20T11:13:04+00:002018-02-13|Bränslecellsfordon|