/, Vätgas Sverige/Bra nätverkande på GodaKrafter!

Bra nätverkande på GodaKrafter!

Tillsammans med nio andra föreningar inom förnybar energi och energieffektivisering organiserade Vätgas Sverige en tvådagars konferens på Halmstad högskola 25-26 april. Större delen av kansliet och styrelsen medverkade, både i programmet och i en utställning.

Linda Nilsson demonstrerar Heliocentris vätgas- och bränslecellsexperiment för Erik Zimmerman, Vätgas Sveriges ordförande.

Linda Nilsson demonstrerar Heliocentris vätgas- och bränslecellsexperiment för Erik Zimmerman, Vätgas Sveriges ordförande.

Vi hade goda möjligheter att nätverka och lära känna de andra energiföreningarnas aktuella frågor och deras representanter. Flera goda kontakter knöts, inte minst under den workshop som vi arrangerade på temat vätgas som energilagring. Vad resultatet från workshopen blir återstår att se, men det framgick tydligt att det redan idag finns ett behov av att lagra förnybar energi. Flera av mötets deltagare är intresserade av att gå vidare och utreda förutsättningarna för att använda vätgas som mellanlager. Vid intresse, kontakta Linda Nilsson.

2018-12-20T11:13:12+00:002013-05-15|Energilagring, Vätgas Sverige|